Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Βερμόντ

Ακίνητα προς πώληση στο Βερμόντ

Συνορεύει με τη Μασαχουσέτη προς τα νότια, το Νιού Χάμσαϊρ προς τα ανατολικά, τη Νέα Υόρκη προς τα δυτικά και τον Καναδά προς τα βόρεια

Αν ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στο Βερμόντ θα πρέπει να διαβάσετε την έκθεσή μας για αυτή τη χώρα.

Το Βερμόντ είναι ένα κράτος στα βορειοανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστό για το φυσικό του τοπίο, κυρίως με δάση. Το Βερμόντ είναι επίσης διάσημο για πάνω από 100 καλυμμένες γέφυρες, κατασκευασμένες από ξύλο και χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα, και για τη μαζική παραγωγή σιροπιού σφενδάμου.

Η ενδιάμεση έκθεση αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τις τάσεις των ακινήτων, ιδίως στο βορειοδυτικό Βερμόντ. Είμαστε στη μέση του παραδοσιακού ύψους της αγοράς.
 
Ο αριθμός των ακινήτων που πωλούνται στο Βερμόντ σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, πολυκατοικιών, γης και πολυτελείας, στο βορειοδυτικό Βερμόντ είναι υψηλό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017. Είναι θετικό σημείο μετά από μέτριο , αλλά μειώνουν τις μακροπρόθεσμες πωλήσεις μονάδων. Οι μέσες τιμές πώλησης συνέχισαν να αυξάνονται για τις πωλήσεις. Οι μέσες τιμές πώλησης προστέθηκαν στο 2,0%.

Η αγορά του Βερμόντ αντανακλά την τρέχουσα εθνική τάση χαμηλών αποθεμάτων.

Επίσης, η αύξηση των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων αποτελεί παράγοντα. Το 2012, τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων αυξήθηκαν από 4% σε 4,5%, γεγονός που αύξησε τον επείγοντα χαρακτήρα ορισμένων αγοραστών να αγοράσουν ακίνητα προς πώληση στο Βερμόντ.

Εδώ οι άνθρωποι πωλήσεων είδαν μια ισχυρή ζήτηση για αγορές, ιδιαίτερα σε τμήματα τιμών μικρότερα από 350.000 δολάρια.

 Για πρώτη φορά τον Ιούνιο σε 10 χρόνια, οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στο Βερμόντ είναι χαμηλότερες με μείωση κατά 3,5% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους.

Το τοπίο της κατοικίας άλλαξε τον τελευταίο χρόνο, ενώ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πραγματοποίησε δοκιμασία προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων την 1η Ιανουαρίου, η οποία αφορά τα συμφέροντα του μέλλοντος.

Για το μήνα σε σειρά, οι πωλήσεις ακινήτων έχουν λήξει.

Οι πωλήσεις κατοικιών μειώθηκαν κατά 13,7% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2017. οι πωλήσεις κατοικιών μειώθηκαν κατά 13,3% και οι πωλήσεις κατοικιών μειώθηκαν κατά 15,6%.

Πιο πρόσφατες πωλήσεις συνεχίζονται και αναμένεται να συνεχιστούν το φθινόπωρο.

Ορισμένες περιοχές της τοπικής αγοράς είναι καλύτερες από άλλες όπως οι Dunnville και Grimsby.

Ιδιαίτερα δραστήριες περιοχές τα τελευταία χρόνια, όπως το Hamilton East, το Hamilton Centre και το Burlington, συνεχίζουν να επιτυγχάνουν λιγότερες πωλήσεις.

 •  
  Μετακομίζοντας στο Βερμόντ. Εκπατρίστε και ζήστε στο Βερμόντ

      Μετά τις αναλύσεις που συνεχίζουμε να κάνουμε, σε αναζήτηση των κυριότερων χαρακτηριστικών που κάνουν το έθνος πιο ανταγωνιστικό από άλλους, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε μια μοναδική και βολική πραγματικότητα. Με αστέρια και λωρίδες στην καρδιά, που βρίσκονται στην περιοχή της Νέας Αγ ...

 •  
  5 καλύτερες αμερικανικές πολιτείες πού να κινηθούν. Η έκπληξη; Βερμόντ!

    Κάθε χρόνο καταρτίζονται κατατάξεις σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ευημερία, την ασφάλεια και, γενικά, τις καλύτερες συνθήκες ζωής. Σήμερα θα αναλύσουμε πέντε αμερικανικά κράτη που θα σας εκπλήξουν. Ένα από αυτά που θα σας προκαλέσει περισσότερη έκπληξη είναι το Βερμόντ. Μετά από αυτό το σύντο ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 15440

Πώληση Βίλα, Βερμόντ, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

1,176,250.93EUR
Πώληση
Βίλα

397.81 m²
Εξαιρετική αρχοντικό πάνω στην λίμνη! Κομψό και σοφιστικέ με τη λίμνη και τα βουνά και τη δυτική ηλιοβασιλέματα από σχεδόν κάθε δωμάτιο. Αυτό το σπίτι...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Προτιμήσεις

  Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

  Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB